Hvad koster SEO?

… er det mest stillede spørgsmål vi får. Men det at svare på hvad Søgemaskine optimering koster kræver, at vi tager en snak om dine forventninger til hvor hurtigt du vil se resultater, men samtidig tager højde for konkurrencen i netop din branche. 

 

Her på denne side kan du se de pakker og tilhørende priser vi kører med. 

Prisliste over søgemaskine relaterede ydelser

Her kan du et et udpluk af de ydelser vi tilbyder din virksomhed at stå for – så du kan bruge din energi på at vækste din virksomhed.

Alle priser er angivet i DKK og er eksklusiv dansk moms (25%).  Se i øvrigt vores handelsbetingelser.

Tilkøbsmuligheder

Teknisk SEO pakke

Er dit site sat op, så der er sammenhæng mellem teknik og programmering og de krav Google stiller til hjemmesider? Med denne pakke gennemgår vi dit site fra ende til anden, og sikrer os at det er helt klart til få udført søgemaskine optimering. Vi ser på om der er duplicate content, siden er mobilvenlig og er sidens indlæsningshastighed hurtig?

Kr. 2.299,-

Opsætning af Google Analytics

Hvis man ikke kan spore sine besøgende, kan man ikke aflæse om det SEO arbejde der udføres bærer frugt. Derfor er opsætningen af Google Analytics rigtig vigtig. Har du ikke fået opsat det på din hjemmeside, kan du lade os stå for det.

Kr. 999,-

Søgeordsanalyse

Grundlaget for en god søgemaskineoptimering kaldes for søgeordsanalyse. Denne afslører hvilke søgeord / termer der er størst potentiale i. Uden at kende til dette kan man ikke udføre optimering til søgemaskinerne. 

Kr. 1.799,-

Timepris for søgemaskineoptimering

Hos Soegemaskineoptimering kører vi med en timepris på 695,- ekskl. moms. Mange fokuserer på timeprisen, men glemmer at se på forholdet mellem udbytte og investering. Vores timepris ligger i et niveau, hvor vi mener vi kan være bekendt. Det er selvfølgelig baseret på at vi opfylder kundens behov. Vi er meget bevidste om at der er kvalitet i den tid vi fakturerer.

SEO på klippekort?

Vi tilbyder alle vores kunder, at købe flere timer pr måned end det der er med i pakkerne vist ovenfor. Der er fordele for både dig som kunde og os som arbejder. Vi ved begge nogenlunde hvor meget arbejde der potentielt ligger i kalenderen, og dermed har en ide om hvor langt vi kan nå for et givent budget.

Vi har følgende priser på klippekort.

  • 1 time: Kr. 695,- / time
  • 5 timer: Kr. 595,- / time
  • 10 timer: Kr. 549,- / time
  • 20 timer: Kr 495,- / time
  • 50+ timer: Kr. 449,- / time

Er du i tvivl om valget af pakke eller produkter? Giv os gerne et kald på tlf 27 85 05 05 – så tager vi en uforpligtende snak om netop dine ønsker.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem står bag Søgemaskineoptimering.dk?

Bag Soegemaskineoptimering.dk står iværksætter virksomheden Netbums, der har mange års erfaring med web og søgemaskineoptimering.

Hvor ofte bliver der optimeret?

At lave søgemaskine optimering er ingen leg. Det er afhængig af valget af pakkeløsning.

Hvornår ser jeg resultater?

Det er meget forskelligt, hvor man ser resultater af SEO. Det afhænger af valget af søgeordet og dets konkurrence, samt ens landingsside. Man får dog altid gratis trafik fra de organiske søgeresultater på den lange bane.

Hvordan får jeg at vide hvad I har lavet?

Hver måned sender vi en rapport der fortæller, hvad vi har udført, samt hvorfor. Dernæst kan vi kombinere denne rapport med jeres Google Analytics tal.

Er der en bindingsperiode?

Der er ingen lange bindingsperioder, og man kan til hver en tid opsige samarbejdet med os til udgangen af en måned (løbende måned + 1 måned).

Hvilke betalingsmetoder tilbyder I?

Alle ydelser er forudbetalt for perioden - typisk en måned frem. Man betaler via faktura.

Soegemaskineoptimering.dk

v/Netbums Webbureau
CVR: 32035140

Udbyhøjvej 32G, 1.
8930 Randers NØ

Kundeservice

Tlf: 61 16 07 91
(Telefontid mellem 16:00 - 19:00)

E-mail: hej@soegemaskineoptimering.dk