Få et tilbud på SEO

Hvis du ikke føler at du passer ind i en af vores SEO-pakker, kan du altid og helt gratis få et uforpligtende tilbud. Det gøres nemt ved at udfylde formularen her.

Få et uforpligtende tilbud

Vi udarbejder gerne et helt uforpligtende tilbud, så du har noget helt konkret at forholde dig til.

Udfyld blot formularen her på siden med så mange oplysninger som muligt. Medtag gerne information om opbygningen af siden; hvilket CMS der er anvendt, evt hvilket tema der er anvendt, osv. Jo flere oplysninger du giver os, des bedre kan vi nærme os et tilbud som er realistisk. Hvis vi har brug for flere oplysninger eller har spørgsmål til det indsendte, tager vi selvfølgelig kontakt.

 

7 + 10 =

Ofte stillede spørgsmål

Hvem står bag Søgemaskineoptimering.dk?

Bag Soegemaskineoptimering.dk står iværksætter virksomheden Netbums, der har mange års erfaring med web og søgemaskineoptimering.

Hvor ofte bliver der optimeret?

At lave søgemaskine optimering er ingen leg. Det er afhængig af valget af pakkeløsning.

Hvornår ser jeg resultater?

Det er meget forskelligt, hvor man ser resultater af SEO. Det afhænger af valget af søgeordet og dets konkurrence, samt ens landingsside. Man får dog altid gratis trafik fra de organiske søgeresultater på den lange bane.

Hvordan får jeg at vide hvad I har lavet?

Hver måned sender vi en rapport der fortæller, hvad vi har udført, samt hvorfor. Dernæst kan vi kombinere denne rapport med jeres Google Analytics tal.

Er der en bindingsperiode?

Der er ingen lange bindingsperioder, og man kan til hver en tid opsige samarbejdet med os til udgangen af en måned (løbende måned + 1 måned).

Hvilke betalingsmetoder tilbyder I?

Alle ydelser er forudbetalt for perioden - typisk en måned frem. Man betaler via faktura.

Soegemaskineoptimering.dk

v/Netbums Webbureau
CVR: 32035140

Udbyhøjvej 32G, 1.
8930 Randers NØ

Kundeservice

Tlf: 61 16 07 91
(Telefontid mellem 16:00 - 19:00)

E-mail: hej@soegemaskineoptimering.dk